Το κατάστημα

Θωμάς Τιμαμόπουλος: Ιδρυτής και υπεύθυνος της επιχείρησης μέχρι σήμερα!!

Aπο το 1970 ο Θωμάς Τιμαμόπουλος αθλητής ποδηλασίας του Β.Α.Ο. Θεσ/νίκης διακρίθηκε στους πανελλήνιους κ’ διεθνείς αγώνες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρυσός Βαλκανιονίκης ανδρών στο BRASOV της Ρουμανίας το 1977, είναι ο πρώτος Έλληνας ποδηλάτης μεταπολεμικά που πέτυχε τέτοια διάκριση (έλαβε μέρος σε 8 Βαλκανιάδες δρόμου και κατέκτησε 3 μετάλλια). Επίσης 4ος Μεσογειονίκης το 1979 στο SPLIT της Γιουγκοσλαβίας και με σημαντικότατες διακρίσεις σε διεθνής αγώνες και γύρους σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης.

Κέρδισε πάνω από 100 χρυσά μετάλλια με αρκετά ρεκόρ διαδρομών μέχρι σήμερα, συμμετείχε σε περισσότερους από 300 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ποδηλάτησε πάνω από 350.000 χιλιόμετρα κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στου καλύτερους αθλητές όλων των εποχών!

Το 1980 παράλληλα με τον πρωταθλητισμό ξεκινά και το εμπόριο ποδηλάτων, με συνολικά 4 καταστήματα ποδηλάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης. Γίνεται ο πρώτος σε πωλήσεις top dealer της IDEAL και της GIANT, ενώ παράλληλα εισάγει τις επώνυμες εταιρίες ποδηλάτων: SCOTTUSA – FAUSTO COPPI ITALY – CENTURION JAPAN και άλλων εταιριών.
Πουλήθηκαν περισσότερα από 70.000 ποδήλατα. Εξυπηρετήθηκαν πάνω από 300.000 πελάτες!Το 2013 η ΝΕΑ γενιά της οικογένειας του Θωμά Τιμαμόπουλου οι γιοί του Αντώνης               ( πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδήλατο) – Νικόλαος και Χρήστος συνεχίζουν με το πρώτο τους ιδιόκτητο κατάστημα ποδηλάτων στην Παπαναστασίου 80 με Μπότσαρη στην Θεσ/νίκη με επώνυμα προϊόντα έχοντας τα πάντα για το ποδήλατο σε εξαιρετικές τιμές με άριστο SERVICE από τον ίδιο τον πρωταθλητή Θωμά Τιμαμόπουλο!!!

 

 

Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 80, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2310 900.232  6973062615

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200 ευρώ
Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διάλεξε τον τρόπο πληρωμής
που σου ταιριάζει!

Μάθε περισσότερα...
Gift Cards