Τιμαμόπουλος Bikes

Ιστορικό επιχείρησης:

Θωμάς Τιμαμόπουλος: Ιδρυτής και υπεύθυνος της επιχείρησης μέχρι σήμερα!!

Aπο το 1970 ο Θωμάς Τιμαμόπουλος αθλητής ποδηλασίας του Β.Α.Ο. Θεσ/νίκης διακρίθηκε στους πανελλήνιους κ’ διεθνείς αγώνες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρυσός Βαλκανιονίκης ανδρών στο BRASOV της Ρουμανίας το 1977, είναι ο πρώτος Έλληνας ποδηλάτης μεταπολεμικά που πέτυχε τέτοια διάκριση (έλαβε μέρος σε 8 Βαλκανιάδες δρόμου και κατέκτησε 3 μετάλλια). Επίσης 4ος Μεσογειονίκης το 1979 στο SPLIT της Γιουγκοσλαβίας και με σημαντικότατες διακρίσεις σε διεθνής αγώνες και γύρους σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης.

Κέρδισε πάνω από 100 χρυσά μετάλλια με αρκετά ρεκόρ διαδρομών μέχρι σήμερα, συμμετείχε σε περισσότερους από 300 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ποδηλάτησε πάνω από 350.000 χιλιόμετρα κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στου καλύτερους αθλητές όλων των εποχών!

Το 1980 παράλληλα με τον πρωταθλητισμό ξεκινά και το εμπόριο ποδηλάτων, με συνολικά 4 καταστήματα ποδηλάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης. Γίνεται ο πρώτος σε πωλήσεις top dealer της IDEAL και της GIANT, ενώ παράλληλα εισάγει τις επώνυμες εταιρίες ποδηλάτων: SCOTT USAFAUSTO COPPI ITALY CENTURION JAPAN και άλλων εταιριών.
Πουλήθηκαν περισσότερα από 70.000 ποδήλατα. 
Εξυπηρετήθηκαν πάνω από 300.000 πελάτες!Το 2013 η ΝΕΑ γενιά της οικογένειας του Θωμά Τιμαμόπουλου οι γιοί του Αντώνης               ( πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδήλατο) – Νικόλαος και Χρήστος συνεχίζουν με το πρώτο τους ιδιόκτητο κατάστημα ποδηλάτων στην Παπαναστασίου 80 με Μπότσαρη στην Θεσ/νίκη με επώνυμα προϊόντα έχοντας τα πάντα για το ποδήλατο σε εξαιρετικές τιμές με άριστο SERVICE από τον ίδιο τον πρωταθλητή Θωμά Τιμαμόπουλο!!!

 

 

Μίνι Βιογραφικό Θωμά Τιμαμόπουλου.

 

Μέλος της Ελληνικής  Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.)

Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α)

Ειδικός γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής ‘’ΕΥ’’ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’

Μέλος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Πρόεδρος Ποδηλασίας Β. Ελλάδος (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.)

Μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.)

Πρόεδρος της επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Ο.Π.

Υπεύθυνος ανάπτυξης της Ελλάδος στα Βαλκάνια

Αντιπρόεδρος του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (Β.Α.Ο)

Διδάκτωρ ποδηλασίας στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Θες/νίκης

Προπονητής Κλιμακίου Εθνικής Β. Ελλάδος   

Όραμα

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τον πελάτη, έμπειρο ή αρχάριο, να μετατρέψει την ποδηλασία σε μια ξεχωριστή εμπειρία, όποια και αν είναι η ανάγκη του. Μετακίνηση, άθληση ή ψυχαγωγία, εμείς θέλουμε να υποστηρίζουμε τον αναβάτη να κάνει τη σωστή και ασφαλή επιλογή στην καλύτερη τιμή της αγοράς.